Vad betyder Klubbpris Clas Ohlson?

Vad betyder Klubbpris Clas Ohlson?

Senast uppdaterad: 4 juli 2024

Vad betyder Klubbpris Clas Ohlson? Rabattkod | juli 2024

Genom att ingå som medlem i Club Clas, träder du in i ett bindande avtal med Clas Ohlson som ger dig en rad förmånliga privilegier. Dessa inkluderar, men är inte begränsade till:
1. Du kommer att mottaga ett välkomstbrev som innehåller generösa rabatter och speciella erbjudanden. Detta brev är skräddarsytt för att tillfredsställa dina behov och önskemål.
2. Som medlem kommer du att erhålla en kontinuerlig 3% bonus på alla dina köp, oavsett om de genomförs i butik eller via vår onlineplattform clasohlson.se. Denna bonussatsning ger dig möjligheten att spara ännu mer och njuta av fördelarna med ditt Club Clas-medlemskap. Vi ser fram emot att välkomna dig som en värdefull medlem i Club Clas och försäkra oss om din fulla belåtenhet genom våra exklusiva erbjudanden och lojalitetsprogram. Tveka inte att dra nytta av dessa förmånliga arrangemang för att göra dina inköp hos oss ännu mer givande och lönsamma.


Hitta de bästa Clas Ohlson rabattkoderna här


Andra vanliga frågor om Clas OhlsonClas Ohlson startade sitt företag, Clas Ohlson & Co, i Insjön i Dalarna år 1918. Från att ha varit en cykelverkstad blev de snabbt ett av Sveriges största postorderföretag. Clas Ohlson bidrog till att inreda det moderna Sverige med sina möbelritningar som såldes i massor! Läs mer om Clas Ohlson


Clas Ohlson är ett företag med inriktning på detaljhandel och har närvaro i 139 butiker runtom i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Läs mer om Clas Ohlson i andra länder


När du väljer att bli medlem i Club Clas ingår du i ett avtal med Clas Ohlson som ger dig följande förmåner: - Du får ett välkomstbrev med generösa rabatter och erbjudanden. - Du får 3% bonus på alla köp både i butik och på clasohlson.se. Läs mer om Klubbpris Clas Ohlson


För att göra det ännu smidigare för dig kan du välja att betala din beställning via Swish genom Klarna. Läs mer om betala med Swish på Clas Ohlson
Janelle Atalison

Innehållsansvarig: Janelle Atalison

Business Dev. & Content Manager

Marknadsexpert: Sverige

janelle.atalison@mynetdeal.se

Livestorm

Janelle är ansvarig för Business Development och Content, med marknadsexpertis på Sverige. Hon är uppvuxen i Helsingborg, men bosatte sig i Stockholm för nio år sedan. Som medgrundare har hon investerat mer än åtta år i verksamheten. Utöver MyNetDeal så har hon en Stockholms-baserad konsultfirma, publicerar böcker inom Digital Marknadsföring och håller seminarier i ämnet. Hennes expertis i entreprenörskap och digital marknadsföring har efterfrågats i ett brett utbud av publikationer och podcasts. Janelle har en kandidatexamen i Kommunikation & Media från Malmö Universitet. Hon har tidigare arbetat på Bonnier Publications som Marketing Automation Manager. När hon inte arbetar så är hennes stora passion fotografi. Läs mer om mig.


Sidan senast kontrollerad: 2 juli 2024
MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×