Om oss
myNetDeal handlar om dig (och dina goda gärningar för andra)

myNetDeal är en community och samlingsplats för rabattkoder, erbjudanden och kampanjer för butiker online.

myNetDeals syfte är att underlätta i jakten på giltiga rabattkoder och erbjudanden. Därför ger vi våra medlemmar möjligheten att skräddarsy sin profilsida baserat på medlemmens egna intressen och aktiviteter.


Spara butik

På myNetDeal kan medlemmar spara sina favoritbutiker i sin profil och få en lättillgänglig överblick på sajten över aktuella rabattkoder, erbjudanden, kampanjer och deals kopplade till favoritbutikerna.


Prenumeration på butik

En prenumereration på en butik innebär att myNetDeal skickar ut nyhetsbrev eller en notifikation via e-post till medlemmen med information om att favoritbutiken har fått in en intressant rabattkod eller ett erbjudande.

Med dessa tjänster med skräddarsydda lösningar hoppas myNetDeal att våra besökare slipper jaga deals och inte ska behöva missa ett bra erbjudande eller en rabattkod till sina favoritbutiker igen.

Den goda gärningen - Att dela med sig

Vi på myNetDeal tycker att det är fint att dela med sig och utföra goda gärningar när man kan. Därför har vi gjort det möjligt för våra medlemmar att dela med sig av rabattkoder, erbjudanden eller deals med andra sparsugna medlemmar på myNetDeal.


Communityn styr innehållet

Då vårt huvudsyfte är att anpassa innehållet på myNetDeal efter våra medlemmars önskemål är det viktigt för oss att veta vad de tycker. Därför har vi ett röstningssystem för varenda kupong som läggs upp på sajten. Via röstningssystemet får vi feedback om rabattkoder och erbjudanden på myNetDeal.se och kan fortsätta att skräddarsy innehållet för våra medlemmar.


MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×