Knatteplock logo

Knatteplock Rabattkod | maj 2024

  knatteplock.se  |    3 deals  |    31 SEK (snittbesparing)  3 deals  |     31 SEK (snittbesparing)    3 deals   |     31 SEK (snittbesparing)


Aktuella Knatteplock rabattkoder och deals för maj 2024

  Senast redigerad: 17 / 05 / 2024


Knatteplock rabattkoder & deals | maj 2024Knatteplock

Knatteplock Rabattkod | maj 2024

Senast uppdaterad: 4 maj 2024

Knatteplock Rabattkod | maj 2024

1

Knatteplock Rabattkod - 50% rabatt

  SNACKBOX | KÖP TVÅ FÅ 50% RABATT PÅ ENA

   Giltig: Tillsvidare

   Inskickad av admin

  VISA RABATTKOD   SNACKBOX50
83.33%
(6 röster )

   Inskickad av admin  |  0  kommentarer   Använts 63 ggr 

Mitt Betyg:

0.00

Läs mer
2

Knatteplock Rabattkod - Fri frakt på din order

  Fri frakt vid köp över 599 kr

   Giltig: Tillsvidare

   Inskickad av Coupon_queen

  VISA KAMPANJ  
60%
(5 röster )

   Inskickad av Coupon_queen  |  0  kommentarer   Använts 95 ggr 

Mitt Betyg:

0.00

Läs mer
3

Knatteplock Erbjudande - Upp till 15% rabatt

  ERBJUDANDE | Få 15% rabatt på utvalda produkter

   Giltig: Tillsvidare

   Inskickad av admin

  VISA RABATTKOD   Ingen kod behövs
40%
(10 röster )

   Inskickad av admin  |  0  kommentarer   Använts 601 ggr 

Mitt Betyg:

0.00

Läs mer

Vilken är den bästa Knatteplock rabattkoden 2024?Den här artikeln är min sammanställning av de bästa Knatteplock-rabatterna, utifrån egen research och analys. Det innebär bland annat att jag personligen har testat och verifierat att rabatterna fungerar i butiken. Jag har utvärderat rabatter i form av rabattkoder, kampanjkoder, kampanjer och erbjudanden. Men även om det finns villkor för att få fri frakt, gratis leverans eller kvalificera sig för specialrabatter som studentrabatter. Sen har jag sammanställt och betygsatt rabatterna utifrån de egenskaper jag presenterar i min sammanställning. Mitt mål är att du ska få en tydlig överblick över vilka rabatter som är de bästa och aktuella på marknaden idag, för att sedan kunna göra ett köp till bästa möjliga pris. Resultatet är att den bästa rabatten just nu för Knatteplock är "Snackbox - Köp två få 50% rabatt på den ena".


De tre bästa Knatteplock-rabatterna i November 2023:


  1. Knatteplock Rabattkod - 50% rabatt - Snackbox | Köp två få 50% rabatt på ena
  2. Knatteplock Erbjudande - Upp till 15% rabatt - Få 15% rabatt på utvalda produkter
  3. Knatteplock Rabattkod - Fri frakt på din order - Fri frakt vid köp över 599 kr

Hur arbetar vi?
Mitt mål är att presentera de bästa, aktuella rabattkoderna och erbjudanden. Därför genomför jag min egen research, betygsätter och sammanställer det här. Jag får en ersättning om du handlar via länkarna på sidan. Jag uppdaterar kontinuerligt sidor här så att du alltid ska presenteras den mest gynnsamma, aktuella rabatten. Skicka gärna ett mail om du tycker att jag har missat något eller om du har hittat något felaktigt? Läs mer här om hur vi arbetar.

Sammanfattning av betygen för de tre bästa Knatteplock rabatterna:Jag har sammanställt mitt samlade betyg utifrån resultatet av de fem kategorierna. Jag har viktat varje kategori utifrån min erfarenhet. Du kan se resultatet per kategori i diagrammet nedan.Jämför de tre bästa Knatteplock rabatterna just nu


Rabattsats
Rabattkod
Giltig just nu
Gäller hela sortimentet
INGET minsta ordervärde
INTE endast studenter
50%
Fri frakt


.

Jämför de tre bästa Knatteplock rabatterna just nuRabattsats
Rabattkod
Giltig just nu
Hela butiken
Inte min. order
Inte student
1.
2.
3.

.

Vanliga frågor om KnatteplockAbsolut! Du kan använda både en rabattkod och ett presentkort i samma beställning. Se bara till att fylla i rätt kod i rätt fält vid kassan. Men kom ihåg, du kan inte använda flera rabattkoder i samma order.


Om du har en bekräftad beställning kan du lägga till din rabattkod i efterhand. Du behöver bara se till att beställningen inte är låst för ändringar.


Du kan förvänta dig att få din leverans inom 2-5 arbetsdagar om du befinner dig i Norden. Om du är utanför Norden kan det ta ungefär 4-7 arbetsdagar.


I Sverige har du flera alternativ för att få dina paket levererade. Du kan välja mellan DHL, Postnord, Schenker eller få dem levererade direkt till din dörr med Budbee box eller Budbee hemleverans.Hur använder jag rabattkoder på Knatteplock?


  1. 1. Välj en rabattkod som lämpar sig för ditt köp hos Knatteplock. Se till att rabattkoden är giltig för ditt köp, att den inte är reserverad för köp på minsta ordervärde eller för dig som är förstagångskund.
  2. 2. Klicka på "VISA RABATTKOD" så att du blir omdirigerad till knatteplock.se
  3. 3. Kopiera eller skriv ner bokstavs- och sifferkoden som dyker upp i rutan som dyker upp här på MyNetDeal.
  4. 4. Handla på Knatteplock som vanligt. Lägg alla artiklar i varukorgen och klicka på kassan när du är redo att betala. I orderformuläret anger du rabattkoden i fältet med rubriken "Ange rabattkod".
  5. 5. Slutför sedan ditt köp genom att fylla i alla nödvändiga uppgifter. Klart! Nu kan luta dig tillbaka och glädjas åt din beställning från knatteplock.se.
Hur använder man Knatteplock rabattkod bannerKöpguide för KnatteplockKnatteplock.se är en webbutik som säljer produkter för barns matglädje. De har ett brett utbud av produkter som främjar självständigt ätande och utforskande av maten. Baserat på en stark tro på barns egen förmåga erbjuder de produkter som ska stödja ett självständigt ätande. Knatteplocks produkter främjar både barns matglädje och motoriska förmågor genom att göra matupplevelsen så utforskande som möjligt. Knatteplock.se grundades 2018 av två föräldrar som ville hjälpa andra föräldrar att göra matupplevelsen roligare och mer utforskande för sina barn. De ville också erbjuda produkter som främjar självständigt ätande och motoriska förmågor. Deras sortiment inkluderar bland annat bestick, tallrikar, skålar, och formar. Här är några av deras bästsäljare:


1. Knatteplock - Mat ditt barn kan äta själv från 6 månader: Denna produkt är perfekt för att introducera mat till ditt barn. Den är utformad för att stödja ett självständigt ätande och främjar motoriska förmågor. Priset är 269 SEK.
2. Silikonform för grötpinnar - Light pistachio: Denna produkt är perfekt för att göra matupplevelsen så utforskande som möjligt. Den är lätt att använda och rengöra. Priset är 229 SEK.
3. Pre-Spoon/nybörjarsked - Light pistachio: Denna produkt är perfekt för att introducera ditt barn till skeden. Den är utformad för att stödja ett självständigt ätande och främjar motoriska förmågor. Priset är 149 SEK.

Knatteplock.se har för närvarande ingen app. Du kan prenumerera på Knatteplocks nyhetsbrev genom att ange din e-postadress längst ner på deras hemsida. Knatteplock.se finns på Instagram och Facebook. Följ dem för att hålla dig uppdaterad om deras senaste produkter och erbjudanden. Knatteplock.se har också några köpvillkor som du bör känna till. Här är några av dem:

Frakt: Knatteplock.se erbjuder gratis frakt på alla beställningar över 500 SEK. För beställningar under 500 SEK är fraktkostnaden 49 SEK.

Returer: Om du inte är nöjd med din beställning kan du returnera den inom 14 dagar efter mottagandet. Produkten måste vara oanvänd och i originalförpackning. Knatteplock.se återbetalar hela beloppet inklusive fraktkostnader.

Betalning: Knatteplock.se accepterar betalning med kreditkort, faktura och direktbetalning.

Kort om Knatteplock


Knatteplock startades ur en drivkraft att vilja förändra synen på barnmat. Deras mission är att inspirera kring ett utforskande förhållningssätt till mat så att fler barn kan få en lustfylld och sund relation till mat. Knatteplock tror att matglädje skapas genom att göra matupplevelsen rolig och spännande. För att göra det är en viktig faktor att barn får möjligheten att upptäcka maten själva, i sin takt och på sitt sätt. Därför ska Knatteplocks produkter göra det lättare för dem att träna på sin förmåga att äta och samtidigt tycka det är lustfyllt.Knatteplock Rabattkod banner

Du kan hitta liknande butiker som Knatteplock i följande kategorier:
Barnkläder | Leksaker | Hälsokost |

 Skicka in en rabattkod / deal för Knatteplock
För dig som gillar Knatteplock rabatter, kan dessa rabattare vara intressanta

Naturecan Fitness Rabattkod - 15% rabatt

  Få 15% rabatt på din första beställning

   Giltig: Tillsvidare

   Inskickad av admin

  VISA RABATTKOD   Prenumerera på nyhetsbrevet
100%
(1 röst )

   Inskickad av admin  |  0  kommentarer   Använts 234 ggr 

Nordic Oil Deal - 3 för 2

  Få 3 för 2

   Giltig: Tillsvidare

   Inskickad av admin

  VISA RABATTKOD   Ingen kod behövs
100%
(1 röst )

   Inskickad av admin  |  0  kommentarer   Använts 199 ggr Janelle Atalison

Innehållsansvarig: Janelle Atalison

Business Dev. & Content Manager

Marknadsexpert: Sverige

janelle.atalison@mynetdeal.se

Livestorm

Janelle är ansvarig för Business Development och Content, med marknadsexpertis på Sverige. Hon är uppvuxen i Helsingborg, men bosatte sig i Stockholm för nio år sedan. Som medgrundare har hon investerat mer än åtta år i verksamheten. Utöver MyNetDeal så har hon en Stockholms-baserad konsultfirma, publicerar böcker inom Digital Marknadsföring och håller seminarier i ämnet. Hennes expertis i entreprenörskap och digital marknadsföring har efterfrågats i ett brett utbud av publikationer och podcasts. Janelle har en kandidatexamen i Kommunikation & Media från Malmö Universitet. Hon har tidigare arbetat på Bonnier Publications som Marketing Automation Manager. När hon inte arbetar så är hennes stora passion fotografi. Läs mer om mig.


Sidan senast kontrollerad: 1 maj 2024
MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×