Kontakta oss
Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor kring rabatter och erbjudanden på vår sida.

Viktigt! myNetDeal.se tar inte ansvar för utgående eller felaktiga koder. Därför är det ej tillåtet att kontakta vår support för att kräva en rabatt för respektive butik. Vi är en gratistjänst och fungerar endast som en guide/förmedlare till kampanjer online. Vi tar tacksamt emot information om ogiltiga koder på vår site så att vi kan åtgärda det. Dock så har varken vi, våra samarbetspartners, eller de butiker som vi förmedlar erbjudanden till, ett ansvar att ersätta dig med en fungerande rabattkod. Våra samarbetspartners/butikerna tycker alltså inte om att ni kontaktar deras kundtjänst för att klaga på ogiltiga rabattkoder och erbjudanden.

Namn: (obligatorisk)

E-post: (obligatorisk)

Ämne:

Meddelande:
MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×