Vad hette Outnorth innan?

Vad hette Outnorth innan?

Senast uppdaterad: 4 juli 2024

Vad hette Outnorth innan? Rabattkod | juli 2024

Företaget som nu heter Outnorth hade ursprungligen namnet Kalmar Kommissionsaffär och grundades redan år 1926 i centrala Kalmar. Vid den tiden fungerade affären delvis som en pantbank, men övergick sedan till att bli en butik för arbetskläder och friluftskläder. År 1999 utvecklades butiken till att bli en fullfjädrad outdoor-butik under namnet Naturbolaget. År 2002 öppnade vi även Naturbolaget i Växjö och år 2005 började vi med e-handel.

I dagsläget är det så att både vår e-handel och våra två fysiska butiker är samlade under namnet Outnorth. Sedan dess har vi valt att flytta vårt kontor till den vackra staden Växjö, för att skapa en ännu mer gynnsam arbetsmiljö. Under 2021 fattade vi även beslutet om att flytta vårt lager från Växjö till det strategiskt belägna Hisingen i Göteborg, vilket ger oss en förbättrad logistikposition. Vi är dock glada över att meddela att vårt huvudkontor fortfarande befinner sig i Växjö, men nu i nya och moderna lokaler som andas fräschhet.


Hitta de bästa Outnorth rabattkoderna här


Andra vanliga frågor om OutnorthOutnorth hade ursprungligen namnet Kalmar Kommissionsaffär och etablerades redan 1926 i centrala Kalmar. Vid den tiden fungerade affären i princip som en pantbank, men utvecklades sedan till att bli en specialiserad butik för arbetskläder och friluftskläder. År 1999 omvandlades butiken till en fullfjädrad outdoor-butik och fick namnet Naturbolaget. Läs mer om Vad hette Outnorth innan


När du gör ditt köp på Outnorth.se har du möjlighet att välja bland olika alternativ för leverans. Ett av dessa alternativ är Postnord Standardleverans, där våra lagerprodukter normalt sett skickas inom 3-5 arbetsdagar. Dina varor kommer att skickas med Postnord och kan hämtas vid närmaste utlämningsställe. Läs mer om Hur lång leveranstid har Outnorth


Vi har nyligen beslutat att flytta vårt kontor till Växjö. Dessutom, under 2021, beslutade vi att flytta vårt lager från Växjö till Hisingen i Göteborg för att förbättra vår logistik. Det är värt att notera att trots dessa förflyttningar så fortsätter vårt huvudkontor vara baserat i Växjö, men nu i moderna och uppdaterade lokaler. Läs mer om Var finns Outnorth


Om du inte kan se att din rabatt appliceras är det viktigt att du undersöker om din rabattkod faktiskt är giltig för de produkter du önskar köpa. Vänligen verifiera även om det finns några specifika villkor för användningen av koden. Det kan vara så att vissa koder inte gäller på redan rabatterade produkter eller på produkter märkta med "Outnorth price". Om allt verkar korrekt enligt rabattkodens villkor, men du fortfarande inte ser någon bekräftelse på din rabatt, rekommenderar vi dig att kontakta vår kundservice för ytterligare hjälp och support. Tack för ditt förtroende och vi står till ditt förfogande för eventuella frågor eller funderingar. Läs mer om Varför fungerar inte min rabattkod på Outnorth
Janelle Atalison

Innehållsansvarig: Janelle Atalison

Business Dev. & Content Manager

Marknadsexpert: Sverige

janelle.atalison@mynetdeal.se

Livestorm

Janelle är ansvarig för Business Development och Content, med marknadsexpertis på Sverige. Hon är uppvuxen i Helsingborg, men bosatte sig i Stockholm för nio år sedan. Som medgrundare har hon investerat mer än åtta år i verksamheten. Utöver MyNetDeal så har hon en Stockholms-baserad konsultfirma, publicerar böcker inom Digital Marknadsföring och håller seminarier i ämnet. Hennes expertis i entreprenörskap och digital marknadsföring har efterfrågats i ett brett utbud av publikationer och podcasts. Janelle har en kandidatexamen i Kommunikation & Media från Malmö Universitet. Hon har tidigare arbetat på Bonnier Publications som Marketing Automation Manager. När hon inte arbetar så är hennes stora passion fotografi. Läs mer om mig.


Sidan senast kontrollerad: 3 juli 2024
MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×