Janelle Atalison
Janelle Atalison

Business Dev. & Content Manager


Marknadsexpert: Sverige

janelle.atalison@mynetdeal.se

CrunchbaseLivestorm


Erfarenhet & Utbildning
Janelle är ansvarig för Business Development och Content, med marknadsexpertis på Sverige. Hon är uppvuxen i Helsingborg, men bosatte sig i Stockholm för nio år sedan. Som medgrundare har hon investerat mer än åtta år i verksamheten. Utöver MyNetDeal så har hon en Stockholms-baserad konsultfirma, publicerar böcker inom Digital Marknadsföring och håller seminarier i ämnet. Hennes expertis i entreprenörskap och digital marknadsföring har efterfrågats i ett brett utbud av publikationer och podcasts. Janelle har en kandidatexamen i Kommunikation & Media från Malmö Universitet. Hon har tidigare arbetat på Bonnier Publications som Marketing Automation Manager. När hon inte arbetar så är hennes stora passion fotografi.

Se mer från Janelle på:
https://medium.com/@janelle.atalison
https://hubpages.com/@janelleatalison
https://sv.quora.com/profile/Janelle-Atalison

Om MyNetDeal
MyNetDeal har som mål att se till att leverera de bästa sparmöjligheterna för svenska konsumenter. Vi är fast beslutna att kontinuerligt förbättra vår tjänst, utöka urvalet av e-handlare, utveckla nya funktioner och hitta nya möjligheter till besparingar. Vi är stolta att som enda communitydriven site kunna erbjuda skräddarsydda kampanjer till våra medlemmar. Med vår passionerade, drivna grupp av medarbetar erbjuder vi konsumenter vårt unika, och det mest effektiva sättet för konsumenter att spara på sina inköp. Läs mer om hur vi arbetar.

MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×