Hur vi arbetar

MyNetDeal är en community och din samlingsplats för rabattkoder, erbjudanden och kampanjer till dina favoritbutiker online. Med vår tjänst behöver du aldrig jaga deals. På myNetDeal kan du skräddarsy din profilsida så att du får mail när din favoritbutik har lagt upp en superdeal. MyNetDeal är gratis att använda.

Spara butik
På myNetDeal kan medlemmar spara sina favoritbutiker på sin profil och få en lättillgänglig översikt över aktuella rabattkoder, specialerbjudanden, kampanjer och erbjudanden i förhållande till sina favoritbutiker.

Prenumerera på butik
Att prenumerera på en butik innebär att myNetDeal skickar ut nyhetsbrev eller ett meddelande via e-post till medlemmen med information om att favoritbutiken har fått en intressant rabattkod eller erbjudande. Med dessa tjänster med skräddarsydda lösningar hoppas myNetDeal att våra medlemmar inte behöver jaga erbjudanden, och inte ska behöva gå miste om en bra affär eller en rabattkod till sina favoritbutiker igen.

Den goda gärningen – Att dela
Vi på myNetDeal tycker att det är bra att dela med sig och göra goda handlingar när man kan. Det är därför vi har gjort det möjligt för våra medlemmar att dela rabattkoder, erbjudanden eller erbjudanden med andra sparsamma medlemmar i myNetDeal.

Communityn styr innehållet
Eftersom vårt primära mål är att anpassa innehållet i myNetDeal efter våra medlemmars önskemål är det viktigt för oss att veta vad de gillar. Det är därför vi har ett röstsystem för varje kupong som läggs ut på sajten. Genom röstningssystemet får vi feedback på rabattkoder och erbjudanden på MyNetDeal och kan fortsätta att skräddarsy innehåll för våra medlemmar..

MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×