Är Sportamore svenskt?

Är Sportamore svenskt?

Senast uppdaterad: 2 juli 2024

Är Sportamore svenskt? Rabattkod | juli 2024

Sportamore är en välkänd svensk sportbutik som erbjuder sina produkter och tjänster online. Företaget grundades år 2009 och har sedan dess etablerat sig som en betydande aktör inom sportbranschen. Det är värt att nämna att Sportamore har blivit framgångsrikt nog för att noteras på Nasdaq Stockholm sedan maj 2015, vilket vittnar om deras starka närvaro och tillväxt på marknaden.

Under året 2022 har Sportamore expanderat till inte mindre än fem marknader, vilket är en imponerande bedrift. Det senaste tillskottet till deras geografiska expansionsstrategi var Frankrike år 2019, där de öppnade upp sin verksamhet med framgång. Denna expansion visar tydligt på Sportamores ambitiösa mål och deras strävan efter att erbjuda sina produkter och tjänster till ett bredare kundsegment.

För att möta efterfrågan samarbetar Sportamore med över 300 välrenommerade sportvarumärken. Genom dessa samarbeten kan de erbjuda ett brett utbud av produkter av hög kvalitet inom olika sportkategorier. Detta ger deras kunder möjligheten att hitta det bästa urvalet av sportprodukter som passar deras individuella behov och preferenser. Sammanfattningsvis kan det konstateras att Sportamore är en framstående svensk sportbutik på nätet, med stor erfarenhet inom branschen sedan sin grundande.

Deras notering på Nasdaq Stockholm och deras expansion till flera marknader visar på deras imponerande tillväxt och framgång. Genom sina samarbeten med över 300 sportvarumärken kan de erbjuda en bred variation av högkvalitativa produkter till sina kunder.


Hitta de bästa Sportamore rabattkoderna här


Andra vanliga frågor om SportamoreVänligen placera produkten (om möjligt) i dess originalförpackning och/eller i en plastpåse. Försegla påsen och fäst returetiketten på den. När vi mottagit produkten kommer vi att genomföra återbetalningen till dig. Om du önskar att byta produkten, vänligen gör en ny beställning via vår webbplats. Läs mer om Hur gör man retur på Sportamore


Samtliga produkter som finns tillgängliga på vår webbplats är i lager för snabb leverans. Vid beställning på vardagar garanterar vi att paketet skickas inom 24 timmar. Du kommer också att få ett spårningsnummer via e-post, så att du kan följa paketets framsteg. Leveranstiden beror på transportören och specificeras vid kassan. Läs mer om Hur lång leveranstid har Sportamore


Sportamore är en etablerad svensk e-handelssportbutik. Företaget grundades år 2009 och har varit noterat på Nasdaq Stockholm sedan maj 2015. För närvarande finns Sportamore etablerade på fem marknader år 2022. Läs mer om Är Sportamore svenskt


I april i år (2020) förvärvade Footway Sportamore och gjorde det till ett dotterbolag inom Footway-koncernen. Det meddelades i augusti att Johan Ryding, tidigare VD för Sportamore, lämnar sin befattning efter att ha varit på Sportamore i 10 år. Detta ansågs vara en del av den pågående integrationsprocessen. Läs mer om Vad har hänt med Sportamore
Janelle Atalison

Innehållsansvarig: Janelle Atalison

Business Dev. & Content Manager

Marknadsexpert: Sverige

janelle.atalison@mynetdeal.se

Livestorm

Janelle är ansvarig för Business Development och Content, med marknadsexpertis på Sverige. Hon är uppvuxen i Helsingborg, men bosatte sig i Stockholm för nio år sedan. Som medgrundare har hon investerat mer än åtta år i verksamheten. Utöver MyNetDeal så har hon en Stockholms-baserad konsultfirma, publicerar böcker inom Digital Marknadsföring och håller seminarier i ämnet. Hennes expertis i entreprenörskap och digital marknadsföring har efterfrågats i ett brett utbud av publikationer och podcasts. Janelle har en kandidatexamen i Kommunikation & Media från Malmö Universitet. Hon har tidigare arbetat på Bonnier Publications som Marketing Automation Manager. När hon inte arbetar så är hennes stora passion fotografi. Läs mer om mig.


Sidan senast kontrollerad: 1 juli 2024
MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×