Hur gör man retur på Sportamore?

Hur gör man retur på Sportamore?

Senast uppdaterad: 3 maj 2024

Hur gör man retur på Sportamore? Rabattkod | maj 2024

Du har möjlighet att returnera produkten utan några extra kostnader och få tillbaka dina pengar. För att få en fullständig återbetalning måste produkten vara i sitt ursprungliga skick. Vi erbjuder också en returpolicy på 365 dagar för att du ska känna dig helt trygg med ditt köp. För att genomföra returen behöver du bara fästa din returfraktsedel på paketets yttre. Ett separat returformulär är inte nödvändigt då all relevant information finns på etiketten. Observera att det kan ta upp till 10 arbetsdagar innan din retur registreras och behandlas.

1. Var god och placera produkten (om möjligt) i originalförpackningen och/eller sedan i en plastpåse.
2. Förslut påsen noggrant, fäst returetiketten och a) Om du har valt Postnord, vänligen lämna paketet till ett postombud. b) Om du har valt Schenker, vänligen lämna paketet till ett Schenkerombud.
3. När vi mottagit produkten kommer vi att återbetala beloppet till dig.
4. Om du önskar byta ut produkten, vänligen gör en ny beställning på vår webbplats. Om du saknar returfraktsedeln kan du enkelt ladda ner en ny kostnadsfritt genom att logga in på vår webbplats.


Hitta de bästa Sportamore rabattkoderna här


Andra vanliga frågor om SportamoreVänligen placera produkten (om möjligt) i dess originalförpackning och/eller i en plastpåse. Försegla påsen och fäst returetiketten på den. När vi mottagit produkten kommer vi att genomföra återbetalningen till dig. Om du önskar att byta produkten, vänligen gör en ny beställning via vår webbplats. Läs mer om Hur gör man retur på Sportamore


Samtliga produkter som finns tillgängliga på vår webbplats är i lager för snabb leverans. Vid beställning på vardagar garanterar vi att paketet skickas inom 24 timmar. Du kommer också att få ett spårningsnummer via e-post, så att du kan följa paketets framsteg. Leveranstiden beror på transportören och specificeras vid kassan. Läs mer om Hur lång leveranstid har Sportamore


När en säljare skapar en auktion har de möjlighet att inkludera Reservationspris som ett alternativ. Reservationspriset innebär att budgivningen måste nå en viss nivå, som säljaren bestämmer, för att bli det vinnande budet. Om budgivningen inte når upp till den belopp som säljaren har valt kommer inte den högsta budgivaren vinna annonsen. Reservationspriset är alltid dolt för budgivarna och endast säljaren kan se det. Som budgivare kommer du dock se texten "Reservationspris ej uppnått" om så är fallet. Läs mer Vad är ett reservationspris


När en annons avslutas med en vinnare får både säljaren och köparen ett vinnarmejl från Tradera. Vårt automatiska mejlsystem skickar ut detta mejl direkt efter annonsavslutet. Vinnarmejlet innehåller relevant information såsom detaljer om annonsen, slutpris, fraktkostnad och kontaktuppgifter för båda parterna. Läs mer om Vad är ett vinnarmejl
Janelle Atalison

Innehållsansvarig: Janelle Atalison

Business Dev. & Content Manager

Marknadsexpert: Sverige

janelle.atalison@mynetdeal.se

Livestorm

Janelle är ansvarig för Business Development och Content, med marknadsexpertis på Sverige. Hon är uppvuxen i Helsingborg, men bosatte sig i Stockholm för nio år sedan. Som medgrundare har hon investerat mer än åtta år i verksamheten. Utöver MyNetDeal så har hon en Stockholms-baserad konsultfirma, publicerar böcker inom Digital Marknadsföring och håller seminarier i ämnet. Hennes expertis i entreprenörskap och digital marknadsföring har efterfrågats i ett brett utbud av publikationer och podcasts. Janelle har en kandidatexamen i Kommunikation & Media från Malmö Universitet. Hon har tidigare arbetat på Bonnier Publications som Marketing Automation Manager. När hon inte arbetar så är hennes stora passion fotografi. Läs mer om mig.


Sidan senast kontrollerad: 1 maj 2024
MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×