Vad är Autobud på Tradera?

Vad är Autobud på Tradera?

Senast uppdaterad: 1 juni 2024

Vad är Autobud på Tradera? Rabattkod | juni 2024

Vad är ett autobud, undrar du? Jo, det är när Tradera gör jobbet åt dig och automatiskt höjer ditt bud varje gång någon annan bjuder på annonsen. Så smidigt! Så om du har satt ett autobud behöver du inte oroa dig för att hela tiden hålla koll och bjuda manuellt. Istället kommer ditt bud att stiga automatiskt tills det når ditt maxbud. Och vet du vad som är ännu bättre? Om säljaren sätter ett reservationspris som är lägre än ditt autobud, då kommer det att höjas till just den summan automatiskt. Så du kan vara säker på att få det bästa möjliga priset utan att behöva lyfta ett finger. Autobud, en riktig tidsbesparare när det kommer till auktioner på Tradera!

Om du vill lägga ett autobud på en annons som verkligen fångar ditt intresse, är det superenkelt att göra det. Allt du behöver göra är att skriva in det belopp du är redo att punga ut och klicka på "Lägg bud". Och hey, om du senare bestämmer dig för att sänka ditt autobud kan du göra det utan problem genom att bara skriva in det nya beloppet i budrutan. Du kan dra ner beloppet så länge det fortfarande är lite högre än det nuvarande högsta budet. Detta ger dig ju lite flexibilitet, eller hur?


Hitta de bästa Tradera rabattkoderna här


Andra vanliga frågor om TraderaEtt autobud är när Tradera automatiskt höjer budet när andra medlemmar bjuder på annonsen. Om du har lagt ett autobud kommer det att höjas automatiskt varje gång du blir överbjuden, tills det uppnås. Om säljaren har satt ett reservationspris som är lägre än ditt autobud, kommer autobudet automatiskt att justeras till reservationspriset. För att lägga ett autobud går du till den önskade annonsen. Skriv in det belopp som du är villig att betala i budrutan och klicka sedan på "Lägg bud". Om du vill sänka ditt autobud kan du ange det önskade beloppet i budrutan. Kom ihåg att du kan sänka autobudet till det högsta befintliga budet. Läs mer om Autobud


Vänligen besök den annons du önskar köpa och ange det belopp du önskar lägga i budrutan. Den minsta möjliga budsumman kommer att visas i rutan. Klicka sedan på "Lägg bud" och därefter på "Bekräfta bud". Om någon överträffar ditt bud kommer du att få ett e-postmeddelande där du kan höja ditt bud direkt. Läs mer om Hur man lägger bud


När en säljare skapar en auktion har de möjlighet att inkludera Reservationspris som ett alternativ. Reservationspriset innebär att budgivningen måste nå en viss nivå, som säljaren bestämmer, för att bli det vinnande budet. Om budgivningen inte når upp till den belopp som säljaren har valt kommer inte den högsta budgivaren vinna annonsen. Reservationspriset är alltid dolt för budgivarna och endast säljaren kan se det. Som budgivare kommer du dock se texten "Reservationspris ej uppnått" om så är fallet. Läs mer Vad är ett reservationspris


När en annons avslutas med en vinnare får både säljaren och köparen ett vinnarmejl från Tradera. Vårt automatiska mejlsystem skickar ut detta mejl direkt efter annonsavslutet. Vinnarmejlet innehåller relevant information såsom detaljer om annonsen, slutpris, fraktkostnad och kontaktuppgifter för båda parterna. Läs mer om Vad är ett vinnarmejl
Janelle Atalison

Innehållsansvarig: Janelle Atalison

Business Dev. & Content Manager

Marknadsexpert: Sverige

janelle.atalison@mynetdeal.se

Livestorm

Janelle är ansvarig för Business Development och Content, med marknadsexpertis på Sverige. Hon är uppvuxen i Helsingborg, men bosatte sig i Stockholm för nio år sedan. Som medgrundare har hon investerat mer än åtta år i verksamheten. Utöver MyNetDeal så har hon en Stockholms-baserad konsultfirma, publicerar böcker inom Digital Marknadsföring och håller seminarier i ämnet. Hennes expertis i entreprenörskap och digital marknadsföring har efterfrågats i ett brett utbud av publikationer och podcasts. Janelle har en kandidatexamen i Kommunikation & Media från Malmö Universitet. Hon har tidigare arbetat på Bonnier Publications som Marketing Automation Manager. När hon inte arbetar så är hennes stora passion fotografi. Läs mer om mig.


Sidan senast kontrollerad: 2 juni 2024
MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×