Nextory logo

Nextory Rabattkod | Februari 2024

  nextory.se  |    1 deal  |    62 SEK (snittbesparing)  1 deal  |     62 SEK (snittbesparing)    1 deals   |     62 SEK (snittbesparing)


Aktuella Nextory rabattkoder och deals för Februari 2024

  Senast redigerad: 26 / 02 / 2024


Nextory rabattkoder & deals | Februari 2024Just nu har vi inga aktiva erbjudanden för Nextory, istället har vi erbjudanden från Grimbergs Tryck
Nextory

Nextory Rabattkod | Februari 2024

Senast uppdaterad: 2 februari 2024

Nextory Rabattkod | Februari 2024

Nextory Rabattkod - 30 dagar gratis

  Få 30 dagar gratis

   Giltig: Tillsvidare

   Inskickad av admin

  VISA RABATTKOD   ALEXOSIGGE
90%
(10 röster )

   Inskickad av admin  |  0  kommentarer   Använts 15455 ggr 

Hur använder jag rabattkoder på Nextory?


  1. 1. Välj en rabattkod som lämpar sig för ditt köp hos Nextory. Se till att rabattkoden är giltig för ditt köp, att den inte är reserverad för köp på minsta ordervärde eller för dig som är förstagångskund.
  2. 2. Klicka på "VISA RABATTKOD" så att du blir omdirigerad till nextory.se
  3. 3. Kopiera eller skriv ner bokstavs- och sifferkoden som dyker upp i rutan som dyker upp här på MyNetDeal.
  4. 4. Handla på Nextory som vanligt. Lägg alla artiklar i varukorgen och klicka på kassan när du är redo att betala. I orderformuläret anger du rabattkoden i fältet med rubriken "Ange rabattkod".
  5. 5. Slutför sedan ditt köp genom att fylla i alla nödvändiga uppgifter. Klart! Nu kan luta dig tillbaka och glädjas åt din beställning från nextory.se.Kort om Nextory

Nextory Rabattkod banner

Nextory startade i Stockholm år 2015 med ett mål - att göra böcker från hela världen tillgängliga för fler människor och tänja på gränserna för vad det betyder att läsa en bok. Tekniken har förändrat vår värld de senaste åren, vilket gör att vår vision är mer relevant än någonsin: Vi vill få fler personer att läsa genom att erbjuda rikare läsupplevelser. Istället för att slösurfa eller scrolla igenom meningslösa bilder så vill vi se dig läsa och lyssna på spännande berättelser. Idag är Nextory en av de största prenumerationstjänsterna för ljud- och e-böcker här uppe i Norden. Och inte nog med det, de har till och med tagit steget ut på andra europeiska marknader också. Med Nextory-appen kan du enkelt hitta rätt böcker - direkt på din mobil eller surfplatta. Det finns verkligen massor av titlar att välja mellan, så oavsett om du tränar, lagar mat, sitter i bilen eller bara vill slappna av så har du alltid dina favoritböcker inom räckhåll. Du väljer själv vad du vill läsa eller lyssna på, eller så kan du låta dig inspireras av deras boklistor.

Du kan hitta liknande butiker som Nextory i följande kategorier:
Böcker & audioböcker | Tidningar & prenumerationer |

 Skicka in en rabattkod / deal för Nextory
För dig som gillar Nextory rabatter, kan dessa rabattare vara intressanta

Lylli Rabattkod - Gratis i 30 dagar

  Prova Lylli gratis i 30 dagar.

   Giltig: Tillsvidare

   Inskickad av admin

  VISA RABATTKOD   PROVA30
100%
(1 röst )

   Inskickad av admin  |  0  kommentarer   Använts 12 ggr 

Buuks.se Rabattkod - 30% rabatt

  30% rabatt

   Giltig: Tillsvidare

   Inskickad av admin

  VISA RABATTKOD   BUUKSRABAT50
100%
(1 röst )

   Inskickad av admin  |  0  kommentarer   Använts 24 ggr Janelle Atalison

Innehållsansvarig: Janelle Atalison

Business Dev. & Content Manager

Marknadsexpert: Sverige

janelle.atalison@mynetdeal.se

Livestorm

Janelle är ansvarig för Business Development och Content, med marknadsexpertis på Sverige. Hon är uppvuxen i Helsingborg, men bosatte sig i Stockholm för nio år sedan. Som medgrundare har hon investerat mer än åtta år i verksamheten. Utöver MyNetDeal så har hon en Stockholms-baserad konsultfirma, publicerar böcker inom Digital Marknadsföring och håller seminarier i ämnet. Hennes expertis i entreprenörskap och digital marknadsföring har efterfrågats i ett brett utbud av publikationer och podcasts. Janelle har en kandidatexamen i Kommunikation & Media från Malmö Universitet. Hon har tidigare arbetat på Bonnier Publications som Marketing Automation Manager. När hon inte arbetar så är hennes stora passion fotografi. Läs mer om mig.


Sidan senast kontrollerad: 1 februari 2024
MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×