Axelsons logo

Axelsons Rabattkod | maj 2024

  axelsons.se  |    2 deals  |    65 SEK (snittbesparing)  2 deals  |     65 SEK (snittbesparing)    2 deals   |     65 SEK (snittbesparing)


Aktuella Axelsons rabattkoder och deals för maj 2024

  Senast redigerad: 26 / 05 / 2024


Axelsons rabattkoder & deals | maj 2024Just nu har vi inga aktiva erbjudanden för Axelsons, istället har vi erbjudanden från TopFormula
Axelsons

Axelsons Rabattkod | maj 2024

Senast uppdaterad: 3 maj 2024

Axelsons Rabattkod | maj 2024

Axelsons Deal

  Klicka för att se alla aktuella rabatter och erbjudanden

   Giltig: Tillsvidare

   Inskickad av admin

  VISA KAMPANJ  
100%
(1 röst )

   Inskickad av admin  |  0  kommentarer   Använts 341 ggr 

Axelsons Utförsäljning

  Kika på Axelsons utförsäljning och gör enorma besparingar med upp till 50% rabatt

   Giltig: Tillsvidare

   Inskickad av admin

    VISA RABATTKOD
100%
( röster )

   Inskickad av admin  |  2  kommentarer   Använts 5 ggr 

Hur använder jag rabattkoder på Axelsons?


  1. 1. Välj en rabattkod som lämpar sig för ditt köp hos Axelsons. Se till att rabattkoden är giltig för ditt köp, att den inte är reserverad för köp på minsta ordervärde eller för dig som är förstagångskund.
  2. 2. Klicka på "VISA RABATTKOD" så att du blir omdirigerad till axelsons.se
  3. 3. Kopiera eller skriv ner bokstavs- och sifferkoden som dyker upp i rutan som dyker upp här på MyNetDeal.
  4. 4. Handla på Axelsons som vanligt. Lägg alla artiklar i varukorgen och klicka på kassan när du är redo att betala. I orderformuläret anger du rabattkoden i fältet med rubriken "Ange rabattkod".
  5. 5. Slutför sedan ditt köp genom att fylla i alla nödvändiga uppgifter. Klart! Nu kan luta dig tillbaka och glädjas åt din beställning från axelsons.se.Kort om Axelsons

Axelsons Rabattkod banner

På Axelsons erbjuder vi både omfattande yrkesutbildningar och kortare introduktions- och fortbildningskurser. Många väljer att gå våra korta kurser för att kunna vårda sina nära och kära eller för att prova på innan de påbörjar en längre yrkesutbildning. Vi har utbildningar som fokuserar på både kropp och sinne, både internt och externt, med syftet att rusta våra elever med den senaste kunskapen och kompetensen för att bidra till hälsosamma människor i en hälsosam miljö. Helhetssyn är något som efterfrågas av allt fler individer, och det har alltid varit självklart för oss på Axelsons. Massage och kroppsterapier sprider medvetenheten om att kroppen och själen måste betraktas som en enhet där stress och spänningar kan lagras i musklerna. Fredlig beröring och massage i förskola eller skolan främjar en starkare samhörighet bland barnen, vilket kan utvecklas till att omfatta både samhället och naturen. Hud- och spa-behandlingar fokuserar på skönhet från insidan och ut, med hänsyn till sambandet mellan människan och miljön. Axelsons finns både i Stockholm och Göteborg, samt erbjuder vissa korta kurser på andra platser runtom i Sverige. Vårt pedagogiska team består av mer än 100 lärare med olika bakgrunder, inklusive läkare, naprapater, sjukgymnaster, kiropraktorer, massageterapeuter och osteopater. Axelsons är initiativtagaren och skaparen av Massage i förskolan/skolan, Massage mot våld och Massage och dyslexi. Dessa projekt har framgångsrikt bidragit till vår vision "Fredlig beröring - en självklarhet i samhället!". Skolan har ett nära samarbete med Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, vilket är den ledande organisationen inom branschen.

Du kan hitta liknande butiker som Axelsons i följande kategorier:
SKÖNHET & HÄLSA | Hälsokost | Kropp & hudvård |

 Skicka in en rabattkod / deal för Axelsons
För dig som gillar Axelsons rabatter, kan dessa rabattare vara intressanta

Naturecan Fitness Rabattkod - 15% rabatt

  Få 15% rabatt på din första beställning

   Giltig: Tillsvidare

   Inskickad av admin

  VISA RABATTKOD   Prenumerera på nyhetsbrevet
100%
(1 röst )

   Inskickad av admin  |  0  kommentarer   Använts 243 ggr 

ColdSpring Rabattkod- 10% rabatt

  Få 10% rabatt på din första prder

   Giltig: Tillsvidare

   Inskickad av admin

  VISA RABATTKOD   Prenumerera på nyhetsbrevet
50%
(2 röster )

   Inskickad av admin  |  0  kommentarer   Använts 241 ggr Janelle Atalison

Innehållsansvarig: Janelle Atalison

Business Dev. & Content Manager

Marknadsexpert: Sverige

janelle.atalison@mynetdeal.se

Livestorm

Janelle är ansvarig för Business Development och Content, med marknadsexpertis på Sverige. Hon är uppvuxen i Helsingborg, men bosatte sig i Stockholm för nio år sedan. Som medgrundare har hon investerat mer än åtta år i verksamheten. Utöver MyNetDeal så har hon en Stockholms-baserad konsultfirma, publicerar böcker inom Digital Marknadsföring och håller seminarier i ämnet. Hennes expertis i entreprenörskap och digital marknadsföring har efterfrågats i ett brett utbud av publikationer och podcasts. Janelle har en kandidatexamen i Kommunikation & Media från Malmö Universitet. Hon har tidigare arbetat på Bonnier Publications som Marketing Automation Manager. När hon inte arbetar så är hennes stora passion fotografi. Läs mer om mig.


Sidan senast kontrollerad: 4 maj 2024
MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×