Villkor & policy
Juridisk information

myNetDeal säljer ej varor eller produkter. Vi är en gratistjänst och fungerar endast som en guide/mellanhand/förmedlare till kampanjer online.

myNetDeal.se tar inte ansvar för utgående koder, felaktiga koder eller eventuella brister/felaktigheter i övrigt material på sajten. Det är ej tillåtet att kontakta vår support för att kräva en rabatt för respektive butik. Vänligen kontakta respektive butik/företag med ev. frågor om produkter som du funnit på myNetDeal.se.

myNetDeal.se tar inte ansvar för de externa webbplatsernas innehåll som vi länkar till. Vi ansvarar ej för konsekvenser av eventuella felaktigheter eller brister på vår sida.

Grafiska element (logotyp i sidhuvud, sidhuvud samt övriga ikoner) på denna sida ägs av myNetDeal.se. Logotyper och texter på denna sida som inte ägs av myNetDeal.se är respektive butiks/varumärkes egendom. De butiker som syns på myNetDeal.se behöver inte nödvändigtvis vara en samarbetspartner.


MISSA ALDRIG ETT BRA ERBJUDANDE IGEN!
Spara dina favoritbutiker!
×
Bli medlem och börja betala mindre!

  • Få tillgång till tusentals dagsfärska rabattkoder och erbjudanden.
  • Anpassa dina prenumerationer efter dina intressen och missa aldrig en deal till din favoritbutik igen.

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Visa fler

Välj minst 2 favoritkategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på
Spara dina favorit-deals genom att klicka på .

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×